Få konstnärliga bilder på dig och din familj under en okonventionell familjefotografering där jag lovar er bilder som är totalt o-tacky. Vi skapar ett bildbevis på allt arbete ni gör i familjen och all kärlek ni har för varandra. För du! Du behöver också vara med på fotografierna - du förälder som alltid står bakom kameran! Du behöver synas i historien om er familj. Det är er familjs legacy!


Detta är för er som upplever hela känsloregistret i familjen och vill att en större del av detta syns i bilderna på ett mer sanningsenligt sätt jämfört med konventionella familjefotograferingar. Detta är för er som inte har ”alla tittar in i kameran och ler”-bilden som ett krav utan vill ha mer konstnärliga bilder av familjen som ni inte behöver skämmas över att hänga på väggen.


Vi fotograferar i ert hem för att få helt unika bilder. Detta gör också mig mer kreativ, jag får en bättre känsla för vem ni är och vi kan tillsammans skapa konst som passar ER! Varje familj kommer tack vare detta ha helt unika bilder. Ni kommer vara mer avslappnade och kan fokusera på att interagera med varandra så att vi kan få de allra bästa bilderna vi kan. Detta gör också att barnen slipper vara vakna under konstiga tider på dygnet när ljuset utomhus är som vackrast. Vi blir inte heller lika beroende av väder! Och oroa er inte om ni inte tycker att ert hem är värt att fotograferas för att det är litet/mörkt/fult/något annat. Allt vi behöver är ett rum med ett fönster - så länge ni inte bor med Harry Potter under en trappa är det helt lugnt :P Vi kan dessutom vara utomhus en stund i er trädgård, på innergården eller någon annan stans i närheten.


Jag fotograferar både digitalt och analogt och behöver därför lite tid för framkallning, urval och redigering. Bilderna levereras i ett bildgalleri inom fyra veckor. Först när ni sett era bilder behöver ni välja bildpaket. Så det finns inget köptvång!

Låt oss tillsammans skapa konst av & med er familj.


Familjefotograf i Hässleholm - Skicka iväg en förfrågan här nedan!

Facebook

Familjekonst av familjefotograf Hässleholm


Vad betyder familjekonst? I brist på ett bättre ordval är det mitt påhittade begrepp för det jag skapar. Det handlar om familjefoton som inte är poserade på det traditionella sättet. Istället är de fyllda med alla de känslor som ryms inom ramen för en familj. Resultatet är vackra och konstnärliga bilder där till exempel en medvetet suddig effekt lämnar utrymme för fantasi.

Dessa fotografier är något ni kommer vilja pryda era väggar med, skapa en bok av, skicka som vackra vykort, använda som bokmärken och profilbild och helt enkelt ha framme för allmän beskådan. Det är konst som visar era relationer på ett unikt och kreativt sätt. Så glöm de traditionella ”alla tittar in i kameran och ler”-bilderna och ge er själva en härlig stund tillsammans, där även den föräldern som alltid står bakom kameran äntligen får synas också.

Hässleholm

För vem passar familjekonst?


Familjekonst är för den familj som vill ha bilder som inte ser ut så som familjefoton ”borde” eller brukar se ut. Det är för dem som önskar unika bilder som inte kan reproduceras och som blir lika unika varje gång, även inom samma familj. Familjekonst riktar sig särskilt till de familjer som omfamnar det icke-perfekta, som förstår att det är just detta som gör familjelivet och era bilder fullkomligt perfekta.

bilder jag tagit som familjefotograf i Hässleholm

Men behöver vi verkligen fler foton av oss? Är vi inte mätta på dem?


Ja och nej för egen del. Jag är mätt på betydelselösa selfies utan något större djup än ”titta jag ser glad ut framför denna staty/sjö/torg/trädgård”. Jag vill ha fler kort som betyder något. Jag kommer specifikt ihåg ett kort på mig och min mamma. Vi sitter i ett pariserhjul på tivoli i Köpenhamn. Det är sommar, för jag har kortärmat på mig och jag lyser som en sol. Mamma lyser också av glädje - för att hennes blotta närvaro och det hon gör med mig gör hennes dotter lycklig. Och det måste väl ändå vara den största lyckan i livet - att ens barn är glada och tillfreds. Låt dina barn se det i dig i era bilder i framtiden! 

Varför anlita just Isabella på familjekonst? Det är ju inte det billigaste alternativet!


... Av hur många anledningar som helst!

Låt mig nämna några och se vad tidigare kunder sagt

platsen

Fotografering sker hemma hos er så barnen behöver inte vara vakna vid knepiga tider för att fånga det vackraste ljuset utomhus. Mer flexibelt! Och det minskar även risken för ombokning på grund av dåligt väder.

unikhet

Varje familj får unika bilder, inte bara för att ni är ni utan för att även miljön och bakgrunden blir unik och det är därför omöjligt att reproducera exakt likadana bilder.


KONSTNÄRLIGHET

Löfte om bilder som inte är ”tacky" eller stereotypa utan ni kommer få konstverk som håller över tid. Mina grundelement för hur jag ser på en familj och hur det är att vara i en familj kommer synas i era bilder - bland annat ömhet, villkorslös kärlek, föräldrateamet och den makalösa glädjen en förälder kan frambringa hos sitt barn och vice versa.


familjen förtjänar att synas

Låt mig se er, och genom mina ögon ska ni få se hur fantastiska ni är, vilket otroligt jobb ni gör i er familj och se till att barnen har några bilder på sig själv med mamma (för det brukar helt ärligt vara mammorna som fotograferar) som inte är en selfie. För vem tusan kommer ihåg en selfie?

familjefotografering skåne
words of love

Isabella tar fantastiska, levande och känslofyllda bilder. Jag är inte särskilt konstnärlig av mig men får otroliga känslor när jag ser bilderna. Helt klart något som måste testas.


Att få två blyga barn att känna sig så trygga på nolltid är verkligen en konst.


-Irina

FAQ

Kan vi fotografera utomhus?

Vi kan definitivt fånga några bilder i er trädgård, på er innergård eller i närliggande grönområden. Dock bör ni vara medvetna om att transporten till dessa platser knaprar på tiden vi spenderar tillsammans.

VI HAR ETT LITET/TRÅNGT/MÖRKT/FULT HEM, KAN VI SKAPA KONST DÄR ÄNDÅ?

Så länge ni inte bor under en trappa som Harry Potter så fungerar det bra! Det enda vi behöver är ett fönster.

NÄR FÅR VI VÅRA BILDER?

Bilderna levereras inom fyra veckor. Jag fotograferar både digitalt och analogt och det tar en stund att både framkalla, välja ut och redigera :)

JAG HAR EN PRYL/JAG GÖR EN GREJ (AMNING ETC)/ VI GÖR NÅGOT IHOP (GOSAR PÅ ETT VISST SÄTT, SITTER ALLTID PÅ ETT VISST STÄLLE ETC.

Absolut! Berätta för mig vad det är så kan vi skapa något riktigt vackert av det!
Familjefotograf Hässleholm

VI VILL GÄRNA HA FAMILJEKONSTEN MEN VI VILL OCKSÅ HA BILDER DÄR ALLA TITTAR IN I KAMERAN, OCH flera OLIKA familjeKONSTELLATIONER

Jag försöker få så mycket variation i ert galleri som möjligt, med olika konstellationer, men om lillebror för tillfället är väldigt pappig och blir sur av att va hos storasyster/mamma/vem som så är det inget jag kommer jaga och det ska inte vara en ”make or break” deal för er. Då är inte jag er fotograf <3

familjefotografering Kristianstad

PRIS

Från 4500 kr

(för full prislista se nedan)