Få konstnärliga bilder på dig och din familj under en okonventionell familjefotografering där jag lovar er bilder som är totalt o-tacky. Vi skapar ett bildbevis på allt arbete ni gör i familjen och all kärlek ni har för varandra. Och du! Du behöver också vara med på fotografierna - du förälder som alltid står bakom kameran! Du behöver synas i historien om er familj. Det är er familjs legacy!

Detta är för er som upplever hela känsloregistret i familjen och vill att en större del av detta syns i bilderna på ett mer sanningsenligt sätt jämfört med konventionella familjefotograferingar. Detta är för er som inte har ”alla tittar in i kameran och ler”-bilden som ett krav utan vill ha mer konstnärliga bilder av familjen som ni inte behöver skämmas över att hänga på väggen.

Vi fotograferar i ert hem för att få helt unika bilder. Detta gör också mig mer kreativ, jag får en bättre känsla för vem ni är och vi kan tillsammans skapa konst som passar ER! Varje familj kommer tack vare detta ha helt unika bilder. Ni kommer vara mer avslappnade och kan fokusera på att interagera med varandra så att vi kan få de allra bästa bilderna vi kan. Detta gör också att barnen slipper vara vakna under konstiga tider på dygnet när ljuset utomhus är som vackrast. Vi blir inte heller lika beroende av väder! Och oroa er inte om ni inte tycker att ert hem är värt att fotograferas för att det är litet/mörkt/fult/något annat. Allt vi behöver är ett rum med ett fönster - så länge ni inte delar hem med Harry Potter under en trappa är det helt lugnt :P Vi kan dessutom vara utomhus en stund i er trädgård, på innergården eller någon annan stans i närheten.

Jag fotograferar både digitalt och analogt och behöver därför lite tid för framkallning, urval och redigering. Bilderna levereras i ett bildgalleri inom fyra veckor. Först när ni sett era bilder behöver ni välja bildpaket. Så det finns inget köptvång!


Låt oss tillsammans skapa konst av & med er familj.


Familjefotografering Trelleborg - Skicka iväg en förfrågan här nedan!

Facebook

Familjefotografering Trelleborg av Familjekonst

Mitt skapande kretsar kring begreppet "Familjekonst" – en term jag tagit mig friheten att skapa för att beskriva min unika approach till familjefotografi. Här handlar det inte om de traditionella, poserade bilderna. Istället strävar jag efter att skapa bilder fyllda av känslor som definierar en familj. Resultatet är konstnärliga bilder där till exempel en medvetet suddig bild lämnar lite åt fantasin, rörelseoskärpa berättar att tiden går fort, och svartvita bilder betonar känslan i bilden mer än vad en bild i färg kan.

Familjefotografering Trelleborg

För vem är familjekonst/familjefotografering?

Familjekonst är för den familj som vill ha bilder som inte ser ut så som familjefoton ”borde” eller brukar se ut. Det är för dem som önskar unika bilder som inte kan reproduceras och som blir lika unika varje gång, även inom samma familj. Familjekonst riktar sig särskilt till de familjer som omfamnar det icke-perfekta, som förstår att det är just detta som gör familjelivet och era bilder fullkomligt perfekta.

Bilder jag tagit som för en familjefotografering i Trelleborg

Men behöver vi verkligen fler foton av oss? Är vi inte mätta på dem?


Familjekonst är för er som söker unika och opolerade bilder, bilder som visar ett större omfång av känslor. Att få bilden där alla ler och tittar in i kameran är inte en deal breaker för er. Detta är för er föräldrar som vill lämna efter er ett litet bevis på hur lyckliga era barn gjorde er. Och detta på ett konstnärligt och helt unikt sätt.

Varför familjekonst?!


Av flera anledningar. Här är några:

platsen

Fotograferingen sker i ert hem där ni är mest avslappnade. Vi slipper väderpanik, och jakten på ljuset under gyllene timmen långt efter att barnen gått och lagt sig.

unikhet

Varje familj får bilder som är omöjliga att reproducera. Dels för att ni är ni men också eftersom det är konst som skapas i ert eget hem!

KONSTNÄRLIGHET

Löfte om bilder som inte följer stereotyperna, inget tacky skolfoto, inget cringy ”alla tittar in i kameran och ler”. Vi skapar konstverk som visar ett mycket större känslospann jämfört med konventionella familjefotografier.

familjen förtjänar att synas

Jag vill uppmuntra alla att ta fler familjefoton, och att hänga upp dem på väggarna där hemma! En studie från USA visade för flera decennier sedan att barn som växer upp i hem med bilder på sig själva med sin familj får bättre självkänsla! Jag kanske borde inlett med detta argument känner jag!

familjefotografering skåne
words of love

Isabella tar fantastiska, levande och känslofyllda bilder. Jag är inte särskilt konstnärlig av mig men får otroliga känslor när jag ser bilderna. Helt klart något som måste testas.


Att få två blyga barn att känna sig så trygga på nolltid är verkligen en konst.


-Irina

FAQ

Kan vi fota någon annanstans än i vårt hem?

Hemmet är den huvudsakliga platsen vi fotograferar på, men vi kan absolut vara i er trädgård/innergård/närliggande plats utomhus också om ni vill.

Kan vi skapa konst trots vårt lilla/trånga/mörka/fula hem?

Absolut! Det enda som behövs är ett rum med ett fönster och ett öppet sinne.

När får vi våra bilder?

Bilderna levereras inom fyra veckor.
Familjefotografering Trelleborg

Vi har några saker vi gärna vill få med på bild (amning etc) – kan vi få med det på bild?

Definitivt! Ni kommer få fylla i ett kort formulär där ni kan specificera just sådant så att vi får med det :)

VI VILL GÄRNA HA FAMILJEKONSTEN MEN VI VILL OCKSÅ HA BILDER DÄR ALLA TITTAR IN I KAMERAN, OCH flera OLIKA familjeKONSTELLATIONER

Jag försöker få så mycket variation i ert galleri som möjligt, med olika konstellationer, men om lillebror för tillfället är väldigt pappig och blir sur av att va hos storasyster/mamma/vem som så är det inget jag kommer jaga och det ska inte vara en ”make or break” deal för er. Då är inte jag er fotograf <3

familjefotografering Kristianstad

PRIS

Från 4500 kr

(för full prislista se nedan)