mors dag


Skäm bort dig med en plåtning där du och ditt moderskap är i centrum (utan att verka narcissistisk, jag lovar! 😝) Du får klä upp dig (eller klä av dig, I don't mind - in fact, I like!) och ditt/dina barn. Partnern s l i p p e r vara med! Alla barnåldrar är välkomna, men vi tar inga bilder på parters denna gången eftersom fokus ligger på moderskap.


Drick lite bubbel, dansa och äg denna dag - den är DIN! Fokus i bilderna kommer vara "Mamma ser fantastisk ut mitt i allt kaos". Det kommer bli vackra porträtt av dig, av barnet/barnen och av er tillsammans. Vi kommer skapa intima bilder som visar ömhet, glädje och närhet med min signaturstil men med förutsägbarheten av en studio. OBS. Alla bilder kommer vara svartvita och det kommer vara en vitt ledigt tyg som bakgrund till våra bilder. Modernt men ändå tidlöst.


Under ca 30 minuter kommer vi skapa konst tillsammans, men vi har en hel timme avsatt för att komma.i stämning, kunna dricka lite bubbel (alkoholfritt finns också), snacka lite skit, dansa och kanske göra ett klädbyte?


Under tiden kan din partner hänga i Thulebutiken eller på Mobilia som båda ligger ett par kvarter bort, eller är kanske fynda på den mycket välsorterade Myrorna tvärs över gatan?


Detta är ett exklusivt erbjudande med ett begränsat antal platser, så vänta inte med att boka!


Vad ingår?

  • Fotografering 60 minuter (aktiv fototid ca 30 min men vi stressar inte fram konst!).
  • Fem högupplösta digitala filer som du väljer själv från ett webbgalleri (möjlighet att välja till fler bilder och framkallningar från galleriet i efterhand)
  • Bubbel och tilltugg (med och utan alkohol kommer finnas - meddela gärna vad du vill ha), åldersanpassad fika för barnen.


Pris: 3999 kr


Bokningen är bindande och återbetalas ej. Minst fyra tider behöver vara bokade för att sessionerna ska genomföras.