Hur det fungerar?


När man bokar en fotografering betalar man in fotograferingsavgiften på 4500kr. Denna summa täcker förberedelserna jag hjälper er med, själva fotograferingen, priset för min utrustning och material, bildurval samt redigering av era bilder. Resa inom Skåne ingår i priset. Så snart ni är officiellt inbokade och avgiften betald skickar jag en välkomstguide och klädguide som går igenom hur ni förbereder er för fotograferingen, användbara tips och svar på de vanligaste frågorna familjerna brukar ha. Jag önskar också att ni skickar en video på ert hem så vi kan boka in en tid när ljuset är som vackrast och era bilder blir som allra finast.


Förutom guiden jag skickar hjälper jag mer än gärna till med klädrådgivning, vilket är ett 5-10 minuters FaceTime/Zoom-samtal där ni kan visa mig vad ni tänker ha på er + jag kan dela med mig av vad som brukar fungera bäst.


Några dagar innan fotograferingen kommer jag att höra av mig för att bekräfta tid och plats (även om vi är inomhus är det kasst om det ösregnar - då bokar vi om! Allra helst vill vi ha sol!)


Dagen för vår fotografering kommer jag, trots videon, vilja göra en liten husesyn för att, igen titta på ljuset :) Vi kommer fotografera i 1,5-2,5 timmar beroende på hur många familjemedlemmar ni är. Jag kommer ge er direktiv, berätta var ni ska vara och vad ni ska göra och ni kommer vara er själva. Jag älskar när barn är barn - och även om de inte "gör som jag säger" önskar jag att ni släpper kontrollen och låter dem göra som de vill. Om jag behöver hjälp lovar jag att be er om den :) Barn hittar dessutom oftast på bättre saker på bild än vad man någonsin kan regissera! Win!


Efter 3-4 veckor får ni ett mail från mig när era bilder är klara. De flesta fotografer skickar bara en galleri och lämnar er med massvis med bilder och utan hjälp att välja. Men att få sina bilder är STORT och jag vill att det ska KÄNNAS stort också! Ni gör ett hästjobb till arbete i er familj varje dag utan att kanske hinna stanna upp och se allt det vackra och stora i det ni gör. Så skörda frukten av ert arbete nu. SÅ! Det jag gör är att när era bilder är klara bokar vi in ett FaceTime/zoomsamtal igen samtidigt som ni får länken till ert bildgalleri. Vi kan - OM NI VILL - tillsammans gå igenom och välja ut vilka bilder ni älskar mest. Att kurera för exempelvis ett fotoalbum eller väggkonst är inte det lättaste - men jag kommer hjälpa er om ni vill! I galleriet kan ni se ett bildspel av era bilder, titta på mina utvalda "Artist's favorites" och skapa era egna favoritlistor. Galleriet finns tillgängligt för er i 48 timmar och under den tiden väljer ni vilket bildpaket ni vill ha och ni kan dela länken med nära och kära som också kan köpa bilder, framkallningar och bildpaket därifrån. Bilderna får givetvis inte print screenas av någon. Vattenstämpeln som finns på bilderna försvinner från de fotografier ni köpt och de görs tillgängliga i galleriet när ni betalt dem.


Varje bildpaket består av två delar. Ett visst antal digitala filer (även de analoga jag tar digitaliseras av ett professionellt fotolab) och ett visst antal fysiska produkter. Enstaka bilder går att köpas till utöver paketen för 500kr/st. Fler storlekar på framkallningar går också att köpa och om det är något ni saknar kan jag lösa det mesta!

Bildpaket

all inclusive


Värde: tekniskt sett > 20 000 kr (ovärderligt i min mening!)

Samtliga digitala bilder (minst 40 st) högupplösta.

Tre fine art prints 30x40 cm

(värde 2397 kr)


7000 kr

mellan


Värde: 6598 kr

10 digitala högupplösta filer.

Två fine art prints 30x40 cm

(värde 1598kr)


5000 kr

mini


Värde: 3299 kr

Fem digitala högupplösta filer.

En fine art print 30x40 cm (värde 799kr)3000 kr

1 / 3

1 / 3

words of love

"Isabella är otrolig! Hon får hela familjen att ha kul och känna sig otroligt bekväma under hela fotograferingen. Hon förstår vad vi tycker om och levererar bilder som gör en varm i hjärtat! Rekommenderar varmt Isabella till alla som vill ha personliga och konstnärliga bilder som man inte kan se sig mätt på!!


Anna

1 / 3

words of love

"Wow!! 🥰❤️ vilka fantastiska bilder! 

Vi har kollat igenom dem några gånger men behöver nog kolla igen de kommande dagarna och se vilka som blir favoriterna. Så svårt att välja!

Vi är supernöjda! Du gör ett så bra jobb! Syns ju inte att vi inte gillar att vara med på bild ens 😅


Tack ännu en gång!" 


Sandra

1 / 3

words of love

"Alltså wooow ❤️❤️❤️❤️ såå såå fina. tusen tusen tack. vilken konstnär du är alltså! ska framkalla och hänga upp på väggen direkt!


irina