Är det inte märkligt hur vi mammor nästan alltid är de som fångar ögonblicken, men sällan finns vi själva dokumenterade i dem? Du, som är själva limmet som håller er familj samman, måste också synas i bilderna. Du vill inte att dina barn tittar tillbaka på sina familjebilder från sin barndom och bara ser selfies eller bilder där mamma inte varit med.

Jag förstår din känsla av osäkerhet inför kameran, men låt mig förändra den. Mina bilder sträcker sig bortom det traditionella, de fångar inte bara ytan utan själva essensen av er familj. Mitt viktigaste uppdrag är att smickra mamman och låta henne synas i sin familj, i mina bilder genom mina ögon. Jag vet hur man avslappnat poserar er, vilka vinklar som smickrar, jag vet hur kvinnligheten kommer fram så att du, du glittrande kvinna får se hur vacker du är. Det handlar inte om att posera perfekt, utan om att orkestrera och skapa förutsättningar under fotograferingen för att kunna låta era naturliga reaktioner och känslor komma fram för att visa ögonblick av glädje, sårbarhet och styrka.

Du kanske tror att ert hem inte är tillräckligt stort, ljust eller vackert för att bli den perfekta bakgrunden till era foton. Men sanningen är att det är just ert hem, med alla dess små detaljer och personliga prylar, som gör era bilder unika och äkta. Det räcker med ett enda fönster och er närvaro för att skapa magi. Jag fotograferar även utomhus om ni inte vill vara hemma!

Till mig kommer inte om du önskar de mer traditionella bilderna där alla ler rakt in i kameran, utan mitt fokus ligger på att fånga de oväntade ögonblicken, de som berättar er historia på ett sätt som inget annat kan. Det är konsten i det oväntade som gör era bilder levande och minnesvärda men äkta reaktioner och känslor paketerat på ett konstnärligt sätt.

Låt mig ge dig och din familj den gåva ni förtjänar – bilder som inte bara visar hur ni ser ut, utan vem ni verkligen är tillsammans. Ge er själva tillåtelse att vara sårbara framför kameran, för det är där den sanna skönheten finns. Låt oss skapa familjekonst tillsammans, en investering i minnen som kommer att växa i värde med åren.


Barnfotografering Lund - Skicka iväg en förfrågan här nedan!

Facebook

Familjekonst är din Barnfotografering Lund

Mitt skapande kretsar kring begreppet "Familjekonst" – en term jag tagit mig friheten att skapa för att beskriva min unika approach till familjefotografi. Här handlar det inte om de traditionella, poserade bilderna. Istället strävar jag efter att skapa bilder fyllda av känslor som definierar en familj. Resultatet är konstnärliga bilder där till exempel en medvetet suddig bild lämnar lite åt fantasin, rörelseoskärpa berättar att tiden går fort, och svartvita bilder betonar känslan i bilden mer än vad en bild i färg kan.

Barnfotografering Lund

För vem är familjekonst/familjefotografering?

Familjekonst är för den familj som vill ha bilder som inte ser ut så som familjefoton ”borde” eller brukar se ut. Det är för dem som önskar unika bilder som inte kan reproduceras och som blir lika unika varje gång, även inom samma familj. Familjekonst riktar sig särskilt till de familjer som omfamnar det icke-perfekta, som förstår att det är just detta som gör familjelivet och era bilder fullkomligt perfekta.

Bilder jag tagit som för en familjefotografering

Men behöver vi verkligen fler foton av oss? Är vi inte mätta på dem?


Familjekonst är för er som söker unika och opolerade bilder, bilder som visar ett större omfång av känslor. Att få bilden där alla ler och tittar in i kameran är inte en deal breaker för er. Detta är för er föräldrar som vill lämna efter er ett litet bevis på hur lyckliga era barn gjorde er. Och detta på ett konstnärligt och helt unikt sätt.

Varför familjekonst?!


Av flera anledningar. Här är några:

platsen

Fotograferingen sker i ert hem där ni är mest avslappnade. Vi slipper väderpanik, och jakten på ljuset under gyllene timmen långt efter att barnen gått och lagt sig.

unikhet

Varje familj får bilder som är omöjliga att reproducera. Dels för att ni är ni men också eftersom det är konst som skapas i ert eget hem!

KONSTNÄRLIGHET

Löfte om bilder som inte följer stereotyperna, inget tacky skolfoto, inget cringy ”alla tittar in i kameran och ler”. Vi skapar konstverk som visar ett mycket större känslospann jämfört med konventionella familjefotografier.

familjen förtjänar att synas

Jag vill uppmuntra alla att ta fler familjefoton, och att hänga upp dem på väggarna där hemma! En studie från USA visade för flera decennier sedan att barn som växer upp i hem med bilder på sig själva med sin familj får bättre självkänsla! Jag kanske borde inlett med detta argument känner jag!

familjefotografering skåne
words of love

Isabella tar fantastiska, levande och känslofyllda bilder. Jag är inte särskilt konstnärlig av mig men får otroliga känslor när jag ser bilderna. Helt klart något som måste testas.


Att få två blyga barn att känna sig så trygga på nolltid är verkligen en konst.


-Irina

FAQ

Kan vi fota någon annanstans än i vårt hem?

Hemmet är den huvudsakliga platsen vi fotograferar på, men vi kan absolut vara i er trädgård/innergård/närliggande plats utomhus också om ni vill.

Kan vi skapa konst trots vårt lilla/trånga/mörka/fula hem?

Absolut! Det enda som behövs är ett rum med ett fönster och ett öppet sinne.

När får vi våra bilder?

Bilderna levereras inom fyra veckor.
Barnfotografering Lund

Vi har några saker vi gärna vill få med på bild (amning etc) – kan vi få med det på bild?

Definitivt! Ni kommer få fylla i ett kort formulär där ni kan specificera just sådant så att vi får med det :)

VI VILL GÄRNA HA FAMILJEKONSTEN MEN VI VILL OCKSÅ HA BILDER DÄR ALLA TITTAR IN I KAMERAN, OCH flera OLIKA familjeKONSTELLATIONER

Jag försöker få så mycket variation i ert galleri som möjligt, med olika konstellationer, men om lillebror för tillfället är väldigt pappig och blir sur av att va hos storasyster/mamma/vem som så är det inget jag kommer jaga och det ska inte vara en ”make or break” deal för er. Då är inte jag er fotograf <3

familjefotografering Kristianstad

PRIS

Från 4500 kr

(för full prislista se nedan)