vad är familjekonst?


I brist på bättre ordval är det mitt hittepåord för vad jag skapar. Det är familjefoto som inte är poserade i traditionell mening. Familjefoto som är fulla av de känslor som ryms inom ramen för en familj. Bilderna blir vackra och konstnärliga - en medvetet suddig bild lämnar lite åt fantasin och lockar till frågor.


Fler känslor än bara glädje ryms inom en familj och det avspeglas även i mina bilder. Ömhet, trygghet, att tiden går fort och att det inte alltid är så enkelt att vara i en familj behöver porträtteras.

familjefotograf inspiration
familjefotograf Malmö
familjefotografering skåne
vad säger kunderna?


"ATT FÅ TVÅ BLYGA BARN KÄNNA SIG SÅ TRYGGA PÅ NOLLTID ÄR VERKLIGEN EN KONST.


Isabella tar fantastiska, levande och känslofyllda bilder. Jag är inte särskilt konstnärlig av mig men får otroliga känslor när jag ser bilderna. Helt klart något som måste testas"


-Irina

För vem är familjekonst?


Familjekonst är för den familj som vill ha vackra bilder, utan egentliga regler om vilka bilder som ”måste” tas (läs: alla tittar in i kameran och ler), som vill ha bilder som ingen annan har eftersom de inte går att reproducera från en familj till en annan - inte ens från gång till gång inom samma familj! Det är för den familj som omfamnar det som inte är perfekt och polerat men förstår att det är just det som gör familjelivet och era bilder fullkomligt perfekta. 

familjefotograf näset
familjefotograf inspo

FAQ

Kan vi fotografera utomhus?

Vi kan absolut ta något bild i er trädgård, på er innergård eller i ett grönområde nära er men tiden det tar att ta sig dit påverkar såklart vår tid tillsammans.

Kan vi fota någon annanstans än i vårt hem?

För mig är hemmet en självklar fotoplats. Det är där ni lever era liv och har er trygga plats och det ska därför självklart vara den primära platsen där vi skapar konst tillsammans. Om man absolut inte vill vara i sitt hem kan vi vara någon annanstans, men då är det mer väder- och tidskänsligt (när på dygnet)

Vi har ett litet/trångt/mörkt/fult hem, kan vi skapa konst där ändå?

Så länge ni inte bor med Harry Potter under en trappa så går det bra! Vi behöver bara ett fönster.

När får vi våra bilder?

De levereras inom fyra veckor.

Jag har en pryl/jag gör en grej (amning etc)/ vi gör något ihop (gosar på ett visst sätt, sitter alltid på ett visst ställe etc

Ja visst!! Berätta för mig vad det är så gör vi något riktigt vackert av det!

Vi vill gärna ha familjekonsten men vi vill också ha de traditionella bilderna

Jag tar mer avslappnade, oväntade och mer konstnärliga bilder än de klassiska familjeporträtten där alla ler och tittar in i kameran. Det finns andra fotografer som är superduktiga på de mer uppställda bilderna, jag är inte en av dem.

familjefotograf skåne

PRIS

Från 4500 kr

För full prislista och mer information om hur en fotografering går till - se nedan)

familjefotografering skåne
familjefotografering Malmö
familjefotograf skåne