Jag vet inte om du har koll på detta, men jag har två yrken! Förutom att vara familjefotograf arbetar jag två dagar i veckan som specialistläkare inom anestesi och intensivvård, dvs jag är narkosläkare. 

 

Att kombinera dessa två yrken kan tyckas märkligt. Men de uppfyller helt olika behov jag har i livet och de har även vissa beröringspunkter. Jag får min intellektuella och praktiska utmaning i min vardag som läkare, och som fotograf får jag använda den andra hjärnhalvan och skapa konst som jag tycker är vacker. Inom båda yrkena strävar jag efter att hjälpa människor, med i stunden såklart helt olika behov! 

 

Hur gör detta mig till en bättre fotograf? 

Jo, jag har förmågan att ta till mig fakta och omsätta den i praktik, jag ser detaljer och lämnar ingenting åt slumpen - professionalitet är en av hörnstenarna i både min medicinska vardag, liksom i mitt fotoföretag. 

Jag har sövt och behandlat barn sedan 2015 och det är av stor vikt att snabbt vinna barnets förtroende och att avdramatisera situationen de befinner sig i - och samtidigt vinna över föräldrarna så att alla är med på vad som kommer och behöver att ske. 

 

Jag har sett så mycket sjukdom och lidande hos både barn och vuxna att jag inser hur viktigt det är att ta vara på de dagar vi får här i världen tillsammans. Varje dag påminner jag mig själv om hur tacksam jag är över hur bra jag har det. Eftersom du läser detta är jag säker på att du också tänker så. Så låt mig hjälpa dig att ta vara på er tid som familj så att ni kan lämna efter er något för barnen och barnbarnen att titta på i generationer framöver. 


Läs mer om en fotografering eller boka här!